søndag 27. januar 2008

Carnivale!

For den som ikke var så heldige å være der; i går var det karneval.

I threw a costumeparty yesterday...it was fun! Great fun! Except that jelloshots are The Devil, ya hear me?!

The hostesses! "Bailando, bailando!"Roten til alt ondt; geléshots...Bjørn Borg og typenFriendly ghostsAudrey Hepburn! HAHA!Deilige damerTypen til Bjørn Borg fant seg ei dame istedet...D.A.N.C.ERavers unite!SkateVegard styrer diskobelysningenPulp Fiction-movesThe Sjur and The Birthe vet hvordan more seg på fezzzt...TAKK FOR EN FINFIN KVELD!!!

3 kommentarer:

telle sa...

SjØL takk. Vi fester igjen...

sjur sa...

SJUR takk. Vi fester igjen den pressenningen som slår i vinden, fra taket på vår vesle chateau. Der kan den jo ikke flaksa rundt som ein vevsprøve fra ein store grønne og spesielt grusomme kjempe som selge 3-pakker med mais te lett på påvirkelige forbrugere, som snige hyllelangs på rimi i svarte boblejakker og ambisjoner om pastasalat i flere omganger. Nei fyttirakkaren, sykt futt i den rakkaren. Men vi fester igjen den der viltre viftande vemmasen i vinden. Den dagen ein obsternasigge presenning ska få lov te å ta seg te rette på vår bekostning e den dagen eg spise pastasalat fra min nye og bedre matboks (mye bedre enn den forrige. Den va lagte av luft og absolutt ingen kjælighet, for det e eg tom for) og nyde udsøkte korn med sødmais og tenke på kor kjekt det va å vimsa bekymringsløst rondt i et musekostyme med ein bart som blir usynlig på bilder. That'll be the day. Så la oss ta fatt teip, spiger og stiftepisol og gjør et skikkelig TYDELIG statement folkens.

Mer info kommer alltid.

Pinky (ikke han fra kjuttaviga liksom) sa...

Pussig at du nevner det, Sjur. Det hang faktisk en presenning rett over veien fra vinduet mitt og den slo vitterlig i vinden!

Man går aldri tom for kjærlighet.

Piss og løv!