lørdag 15. september 2007

Electric!!!

Noen ganger skulle jeg ønske jeg var født noen år tidligere, særlig hva musikk angår. Jeg mener, jeg kan godt huske musikken fra det tidlige 90-tall; jeg satt klistra foran tv´n i pappas flanellskjorte når "Smells like teen spirit" var på heavy rotation den gang MTV virkelig var music television. Og jeg husker at videoen til "Runaway train" var skikkelig trist, og at Soundgardens "Black Hole Sun" med Barbiedukker på grillen var ganske shocking. Jeg satt pal foran radioen med opptakskassetter og forsøkte fange Stella Getz og 2 Unlimited. Jeg kranglet meg til et abonnement på Topp. Jeg klipte ut VG-lista fra avisen hver uke.

Men noe gikk meg selvsagt hus forbi. Jeg skjønte jo ikke før leeenge etter dette hvor kult The Prodigy var. Og selv om jeg såvidt kan huske Leila K fra juniordisko-kveldene, så er det først i senere tid jeg egentlig har registrert hennes koolness.

Jeg var fire år gammel da hun ga ut "Got to get" sammen med Rob`n`Raz. Heh.

So I´ll make up for my uvitenhet med denne, "Electric", som i 1995 var en av hennes seneste hits. Denne dama har engang vært den bestselgende kvinnelige artisten i Europa! Enjoy, electric lovers. "Daaaaaance!!!!!"

2 kommentarer:

Lise sa...

Leila er cool!

Lise sa...

forresten kan du legge ut mer outfits? du er en inspirasjon.