onsdag 19. september 2007

I heart HF

Humanistisk fakultet. Love it.

Nå skal jeg skrive oppgave om mote som identitetsskapende faktor i den globale modernitet. Eller noe. Et lite utdrag fra Lars Svendsens bok som jeg nevnte i forrige innlegg sier litt om hva det skal gå ut på. I tillegg blir tematikken omkring moteblogger en viktig del av oppgaven. Ganske digg.

4 kommentarer:

Your fact-checkin' cuz sa...

Svendsens bok må lese med en bøsse salt. Se bare hvordan han selv går kledd. Søk opp Salka Hallström Bornolds anmeldelse i Morgenbladets nettarkiv for ytterligere argumenter.

Stina sa...

jeg var på en lanseringssak med l.f.s da moteboka kom, og fikk ikke akkurat et overveldende positivt inntrykk. jeg husker jeg spurte hvorfor han hadde skrevet boka/hva som var nytt/hva boka var for og han kunne egentlig ikke svare.

Stina sa...

men bazz, over til noe annet, sånn mens jeg har deg på linja. jeg skal ha gjester i morgen, og gikk derfor til innkjøp av diverse snacks i dag, blant annet denne mørke sjokoladen med pistasjbiter du nevnte. jeg måtte selvsagt prøvesmake den da jeg kom hjem og OHMG!!!!11 den var god. som takk (egentlig burde du straffes) tipser jeg om en annen himmelsk opplevelse: den mørke chilisjokoladen fra lindt&sprüngli. jeg begynner å hallusinere om sigøyner-johnny-depp bare jeg tenker på den. ah, chocolat!

anette sa...

Har lest boka flere ganger, ikke med et helt ukritisk blikk. Jeg lener meg mest på boka "Tigersprung: fashion in modernity" hva en evt. motefilosofi måtte angå pluss pensummateriale, men Svendens bok er et greit utgangspunkt for diskusjon, og relativt lettlest for dem som skulle ønske å ta et litt dypere dykk inn i motens verden, beyond Vogue og de der.

Det empiriske materialet vil også bestå av flere ulike moteblogger (internasjonalt); så gjaldt det bare å forklare faglig veileder hva en blogg er.

Stina: faget ledes av Eva Reme. Jippi. Nyt sjokoladen! IT IS GOOD FOR YOU!!!! (For meg i alle fall...)