søndag 10. februar 2008

Det handler om å dele

Har lyst å tipse dere om Mark Splatter, en dj vi traff i Berlin i høst.

En artig kveld det der. Vi ble tipset via en veldig ny venninne om en bar vi måtte tar turen innom. Javisst, klart det, we´ll be there! Etter å ha kommunisert adressen på veldig gebrokkent tysk til vår tyrkiske drosjesjåfør fant vi oss selv stående midt i en tom gate. Ingen bar så langt våre beduggede øyne kunne skue. Hm. "Sikker på det var nummer xx, Cecilie?" "Ja hun sa så...?". Hm.

Vi tar i dørhåndtaket til nevnte adresse. Og bak døren ligger CCCP. En liiiten bar med Sovjetrelikvier på veggene og røde lyspærer i alle lamper. Musikken er passe høy. Og veldig bra. For å sjangeronanere litt så var det typ postpunk/nyveiv/råkkenråll. Yeah! Vi stiller oss ved baren og blir påspandert et glass sprudlevann. Noen hadde bursdag og delte velvillig av sine edle dråper med oss. Jovialt. Veldig jovialt.

Vi bestiller oss hver vår Jameson, og kommer i snakk med dj´en. Jovial han også. Og slik bursdagsbarnet hadde lyst å dele musserende med oss har denne kjekkasen lyst å dele ut mixtapen sin. Vi bare "oooohh/woooow/thaaaanks" lzm. Marks musikksmak guidet oss videre gjennom kvelden, og når musikken funker gjør det egentlig ikke så mye at toalettene ikke gjør det. Men når en ny tyrker insisterte veldig standhaftig på å dele litt av sitt hvite pulver med oss fant vi ut at det egentlig var like greit å dele en taxi hjem, jeg og Cecilie.

So we did. Med promille i blodet og miksteip i lomma. Og en veldig god feeling i magen av å være litt småforelsket. I Berlin.Så. Last ned Mark Splatters miksteips her! Ja!

Hi y`all, I have no braincapacity left today for blogging in a foreign lanuage, I spoke so much english yesterday I think I´ve spent it all...Errrh. But click on the links, and give DJ Mark Splatter´s good taste in music a listen!

Ingen kommentarer: