lørdag 20. oktober 2007

Lenge leve

Bilder som dette, fra stilinberlin, gjør meg litt trist når jeg tenker på at new/nu rave´n nå er erklært død av mange. Se så glade de ser ut! Fargerike klær makes me smile too! Fun fun fun er hått hått hått. For alltid.

Tror likevel ikke disse vil forsvinne med det første. Fra det generelle trendbildet, ja, kanskje, men der er nok nå når hypen er over blitt dannet et grunnlag for en vedvarende scene som liker neonelectrowaddevver. En må også ha i bakhodet at selve trenden ikke engang har blitt oppdaget mange steder. Ikke alle er like hippe&kule&oppdaterte som deg/meg. Og selv om mange nå er leie (en blir jo mette av mote, det er jo det moten i seg selv lever av) så kan en hente frem inspirasjon og inkorporere looken på nye måter i garderoben sin.

(Jeg husker søren meg ikke hvor jeg leste det, men et eller annet magasin har laget en moteserie der tema dreier seg rundt å bruke vårens neon og nylontights etc. i kombo med høstens strikkeplagg. Tips meg!)

2 kommentarer:

Alisa sa...

Jeg leste om den moteserien på Stylebytes. Jeg håper personlig litt av nu rave blir igjen, farger gjør meg glad også. Alle i bare new grave blir trés boring

Dyveke sa...

Tror det var Elle som hadde moteserien..